Меню
Меню

Кои сме ние

Това е Шушулка.  Мечтата за уют, практичност и вещи, които растат с детето или поне служат достатъчно дълго по един устойчив и природосъобразен начин. 

Мечта, сбъдвана без компромиси.

Шушулка е онлайн магазин. Това ще видите, ако ни познавате отскоро или изобщо попадате тук за пръв път😊 

Шушулка е малък семеен проект, в който семейството са онези хора, които са до теб, когато истински имаш нужда от гръб, крила или рамо. Като повечето семейни проекти около нас е пълно с деца! Понякога даже се шегуваме с „новодошлите“ в екипа, че ако нямат планове за деца, вероятно скоро ще проимат 😉  А сериозно, всяка година стотици нови малки шушулки са посрещнати от нашето 100% фино мерино, подбраните ни органичен муселин и бамбук, докато други правят своите смели и ярки крачки в практичните ни гащеризони от софтшел.

Шушулка е усещане, че някой истински го е грижа и те разбира. И в повечето случаи – може да помогне адекватно. Затова отделяме изключително внимание към темите, които правят първата година с бебето запомняща се! Раждането, кърменето, бебеносенето – често и навременно говорим по тези теми, тъй като те са част от личната ни мисия да подкрепяме с особено внимание и грижа майките в първата им година с бебето. Затова самите ние сме консултанти по кърмене, бебеносене и активно подкрепяме инициативите на доброволческите организации НПКК и ЛЛЛ.

Личните ни истории. Семейните начинания винаги започват от лична история и при нас не е по-различно. А всъщност е - за почти 12 години осъзнахме, че историята на Шушулка е един безкраен калейдоскоп от вашите истории! Ако поостанете с нас, вероятно ще се „срещнем“ – я по телефона, я ще ви пишем (обичаме понякога да пишем писма, за да си говорим с вас и да сме още по-полезни).

В какво вярваме. 

Най-напред вярваме в почтеността и това „не подлежи на преговори“.

Отстояваме тази ценност винаги и докрай. Това могат да потвърдят нашите партньори и клиенти във всеки един момент. В годините това ни е коствало раздели, разходи и немалко нерви, но от позицията на времето дългосрочно придобивахме повече, отколкото моментно губехме.

Също така вярваме, че ние хората имаме нужда от по-малко суета и повече практичност в ежедневието ни. Тази ценност ни води през Mix & Match дизайна на всяка нова колекция дрешки и е в основата на създаването разпознаваемите ни „гащеризони за сън и игра“, „боди с удължител“ или „долнище с наколенки“. Нищо не стига до мострене и производство, ако не сме убедени, че съществуването му има смисъл за вас и може да направи ежедневието ви с децата по-лесно. Този подход ни позволява да концентрираме ресурсите си върху по-малко асортимент, но безкомпромисно изпипан.  А когато все пак се случи грешка или пропуск, не задаваме излишни въпроси 😉

И напоследък, вярваме, че не можем сами. Вярваме в колаборацията като начин на живот и развиване на бизнес. Ако имате интерес към партньорство, потърсете ни.

Сравнение на продукти