Меню
Меню

FAQ

 • Може ли да видим и пробваме на място продуктите на Шушулка?

  Да, разбира се! 

  Ако сте от София, сте добре дошли в нашия офис, където може да видите, пробвате и закупите всичко, което виждате налично в нашия онлайн магазин.

  Ще се радваме ако ни се обадите преди да тръгнете към нас, защото макар да сме там всеки работен ден, може да имаме предвидена консултация или да шетаме по задачки навън. 

  И... прощавайте, ако ви се стори малко разхвърляно в офиса. В домашната ни атмосфера, в която редовно щупуркат малки шушулки е почти невъзможно да поддържаме подреденост. Знаете как е :D 

  Адрес на офиса: София 1309, бул. Стамболийски 205А, ет. 2, офис А-218
  Входът за нас е откъм ул. Позитано. Ако идвате с кола може да въведете адрес ул. Позитано 163, входът ни е точно срещу тази сграда. 

 • Доставяте ли до чужбина?

  Да, разбира се! 

  Редовно обгрижваме малки шушулки извън България. Пишете ни какво сте харесали от нас и ще Ви предоставим пълна информация за времето и цената на доставката. 

 • Искам да направя подарък на приятелка. Предлагате ли ваучери?

  Да, разбира се!

  Може да ни пишете за каква сума искате да направите подарък и ние ще изготвим подаръчен ваучер. Не сме го публикували на страницата, защото го оформяме индивидуално след разговор с Вас - дали е за момченце или момиченце, за бебе или по-голямо дете, за мама или за цялото семейство. Ако имате специално пожелание - ще включим и него, а може и да помогнем при писането му :) 

Сравнение на продукти