Правилно поставяне на бебе в слинг

01.09.2021 00:21:19

Правилно поставяне на бебе в слинг

Често ни питат как точно е правилно да се постави бебето в слинг. За това ви представяме тази картинка, на която ясно се вижда правилната поза в зависимост от възрастта на детето.

Тази поза, т.нар, буква М, е оптимална за тазобедрените стави на детето.

На втория ред можете да видите и колко близо бебето трябва да е до носещия и горе-долу на каква височина, за да се разпределя хубаво тежестта с носилката.

Ясно се вижда и как се развива гръбнакът през първата година на детето - от формата на буква С, в позата, в която е било 9 месеца, през постепенното укрепване, когато бебето вече се научава да държи главата си изправена, и кривата в горната част на гръбнака бавно се изправя и леко се извива обратно. Укрепването на мускулите в долната част на гръбнака, свързано с научаването да седи, вече дава достатъчно сила за поддържането на гърба и накрая, когато детето вече се е научило да ходи, имаме типичната S-образна форма.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Бебеносене

Бебеносене

Правилно поставяне на бебе в слинг

Правилно поставяне на бебе в слинг

Често ни питат как точно е правилно да се постави бебето в слинг. За това ви представяме тази картинка, на която ясно се вижда правилната поза в зависим Често ни питат как точно е правилно да се постави бебето в слинг. За това ви представяме тази картинка, на която ясно се вижда правилната поза в зависим 2021-12-07T12:06:06+02:00 Правилно поставяне на бебе в слинг

<div class="cc-m-hgrid-column"> <div id="cc-matrix-4561271796"> <div id="cc-m-14825990696" class="j-module n j-text "> <p><span style="font-size: 12pt;">Често ни питат как точно е правилно да се постави бебето в слинг. За това ви представяме тази картинка, на която ясно се вижда правилната поза в зависимост от възрастта на детето.</span></p> </div> </div> </div> <div class="cc-m-hgrid-column last"> <div id="cc-matrix-4561272296"> <div id="cc-m-14825991096" class="j-module n j-text "> <p><span style="font-size: 12pt;">Тази поза, т.нар, буква М, е оптимална за тазобедрените стави на детето.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/25740/files/image/1-612e9d1ad0e1d.jpg" /></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">На втория ред можете да видите и колко близо&nbsp;бебето трябва да е до носещия и горе-долу на каква височина, за да се разпределя хубаво тежестта с носилката.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Ясно се вижда и как се развива гръбнакът през първата година на детето - от формата на буква С, в позата, в която е било 9 месеца, през постепенното укрепване, когато бебето вече се научава да&nbsp;държи главата си изправена, и кривата&nbsp;в горната част на гръбнака бавно се изправя и леко се извива обратно. Укрепването на мускулите в долната част на гръбнака, свързано с научаването да седи, вече дава достатъчно сила за поддържането на гърба и накрая, когато детето вече се е научило да ходи, имаме типичната S-образна форма.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/25740/files/image/1512723845.jpg" /></span></p> </div> </div> </div>

,
Сравнение на продукти